Verzenden & retourneren - Little Indians
✓ Vanaf €50 gratis verzenden ✓ Binnen 3 werkdagen na betalingsontvangst in huis ✓ Verrassende collecties

Verzenden & retourneren

Verzenden

De verzendkosten binnen nederland bedragen €2,50 euro voor een brievenbuspakje. Pakketjes kosten €3,95 euro. We verzenden via PostNL en de levertijd is ongeveer 2-5 werkdagen.  Alle bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden!

Voor zendingen naar België rekenen we €9 euro. Alle bestellingen boven de 2 kilo kosten €14,50 euro.  Bestellingen boven de €150 euro worden gratis verzonden.

Voor verzendingen binnen Frankrijk, Duitsland, Italie, Denemarken, Finland, Zweden, UK, Portugal en Spanje rekenen we €9,00 euro verzendkosten. Zendingen zwaarder dan 2 kilo kost €14,50 euro. Voor overige landen berekenen we €25 euro verzendkosten per order.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@little-indians.com

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Download hier het retourformulier.


Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat  hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Vragen? Alle vragen kunnen per mail gesteld worden aan: info@little-indians.com