Rotterdams kinderkledingmerk levert aan grote warenhuizen - Little Indians
✓ Vanaf €50 gratis verzenden ✓ Binnen 3 werkdagen na betalingsontvangst in huis ✓ Verrassende collecties

Rotterdams kinderkledingmerk levert aan grote warenhuizen

  • Geplaatst op
  • 0
Rotterdams kinderkledingmerk levert aan grote warenhuizen

Het Rotterdams kinderkledingmerk Little Indians levert aan de warenhuizen Barneys en Maison de Reefur. Het warenhuis Barneys is gevestigd in het Amerikaanse New York en Beverly Hills. Daarnaast is Little Indians een leverancier van een warenhuis in Japan. Maison de Reefur is gevestigd in Tokyo en verkoopt naast Little Indians nog talloze andere merken. 

Het Rotterdamse kinderkledingmerk Little Indians presenteert met trots dat de nieuwste collectie sinds februari 2017 aan de rekken in Japan en de Verenigde Staten hangt. Met 200 verkooppunten verdeelt over 22 landen zijn Barneys en Maison de Refuur de grootste aanwinsten van het modebewuste label Little Indians. Naast deze twee grote modehuizen levert dit Rotterdams merk ook de verassende collectie aan verkooppunten in landen als Maleisië, China en IJsland. In drie jaar tijd heeft dit merk zich uitgebreid tot een internationaal modemerk op het gebied van baby-en kinderkleding.   
 
Barneys en Maison de Reefur
Barneys is een luxueuze moderetailer en heeft naast vestigingen in New York en Beverly Hills ook warenhuizen in Chicago, San Francisco, Las Vegas en andere Amerikaanse steden. Dit warenhuis levert naast Little Indians talloze andere modemerken. Net als Maison de Reefur is het warenhuis vooral voorzien van onder andere luxueuze items voor dames, heren en baby-en kindermode. Het Japanse Maison de Reefur levert net als Barneys de artikelen wereldwijd. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden