Rotterdams kinderkledingmerk lanceert verzorgingslijn - Little Indians
✓ Vanaf €50 gratis verzenden ✓ Binnen 3 werkdagen na betalingsontvangst in huis ✓ Verrassende collecties

Rotterdams kinderkledingmerk lanceert verzorgingslijn

  • Geplaatst op
  • 0
Rotterdams kinderkledingmerk lanceert verzorgingslijn

In juli lanceert Little Indians een verzorgingslijn met behulp van een online platform. De body/hair wash en bodylotion van Little Indians Care is speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen en moeders. De producten zijn vrij van chemische stoffen en het hoofdingrediënt is het extract van de Calendula bloem.
 
De ambitieuze Vanessa Erasmus ziet dat het merk enorm groeit. Naast eigenzinnige kinderkleding zet Vanessa samen met haar team een verzorgingslijn op de markt met behulp van het platform Kickstarter. Kickstarter is een online platform voor ondernemers die een nieuw product lanceren. Investeerders kunnen tot en met één juli doneren. Little Indians ontwikkelt de verzorgingsproducten niet alleen voor het kindje, maar ook voor de moeder. Little Indians Care zal in verschillende kinderkledingwinkels in Nederland verkocht gaan worden. Daarnaast zal deze lijn later dit jaar ook online te koop via de website van het Rotterdamse kinderkledingmerk.
 
Little Indians Care
De Little Indians verzorgingslijn is ontstaan uit de huidproblemen die Vanessa zelf ervaart en haar liefde voor design. Door haar huidproblemen is zij voorzichtig met producten en wil het beste voor haarzelf en haar kinderen. De producten zijn vrij van chemische stoffen en het hoofdingrediënt is het extract van de Calendula bloem. De verzorgingslijn van het kinderkledingmerk bevat geen stoffen als parabenen, sulfaten (SLS/SLES), synthetische kleurstoffen, conserveermiddelen en phenoxyethanol. De body and hair wash is een twee in één variant. Dit product verzorgt en reinigt de huid en haar op milde wijze. Voor een extra zachte en hydraterende huid lanceert Little Indians de verzachtende Bodymilk. 
 
Kickstarter
De kickstart campagne is gestart op 6 juni en zal een maand duren. In deze periode kan er al voor 8 euro geholpen worden. In ruil hiervoor ontvang je een heerlijke Bodylotion of Hair & Bodywash.
Voor meer informatie klik hier voor de hele campagne!

Little Indians helpen kan nog tot donderdag 6 juli 2017.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden