Cool moms: Renée Vervoorn - Little Indians
✓ Vanaf €50 gratis verzenden ✓ Binnen 3 werkdagen na betalingsontvangst in huis ✓ Verrassende collecties

Cool moms: Renée Vervoorn

  • Geplaatst op
  • 0
Cool moms: Renée Vervoorn

We zijn trots om je hierbij de Cool Moms van Little Indians te presenteren.
Ze hebben een geweldig gevoel voor stijl en weten hoe ze andere moeders kunnen inspireren.

Deze keer de Nederlandse presentatrice Renée Vervoorn. Moeder van 2 dochters (Lisa & Monroe).

Beschrijf je stijl in 3 woorden:
Chic zonder inspanning, een beetje rock ('n roll), bohemien.

Wat vind je leuk aan jouw stad?
Ik ben gek op Amsterdam. Het wordt steeds meer en meer een wereld stad. Er hangt een relaxte vibe, er zijn zo veel verborgen schatten en er is veel te doen; zoals genieten van een heerlijk ontbijt met het gezin, een wandeling in het Vondelpark met onze dochters en hond, eten & drinken met vrienden. En natuurlijk winkelen ...;-). Amsterdam verveelt nooit.

Wat is je favoriete moment van de dag?
In het weekend is dat de hele dag elke dag. Doordeweeks en op werkdagen hou ik van de momenten na het eten als iedereen ontspannen is en we samen zijn als een familie.

Wat is je favoriete herinnering met je kinderen?
Ik heb twee prachtige dochters en met hen beiden heb ik zoveel fantastische herinneringen. We houden er echt van om te reizen met onze kinderen en tijdens zo'n gezinsvakantie maken we de beste herinneringen. Momenten in het zonnige Mexico, wandelen in het prachtige Malibu naast Los Angeles, zwemmen in het zwembad in een huis op Ibiza. Het wandelen met de hond in het Amsterdamse Bos, knuffelen in onze grote bed. Alle mooie momenten en herinneringen.

Kies je favoriete:
 Koffie of Thee: 
   Arrgghhh moeilijk. Als ik wakker word heb ik koffie nodig. Maar de rest van de dag drink ik veel verse gember thee. Ik kan niet kiezen. Sorry!
• Hakken of platte schoenen: 
   Meestal draag ik platte schoenen. Alleen als ik uiteten of naar een evenement ga draag ik mijn favoriete paar Jimmy Choo's.
• Wijn of cocktails: 
   Wijn maar ik hou ook echt van cocktails.

Wat is je favoriete vakantie bestemming voor andere families?
De meeste mensen willen niet te ver reizen met kinderen, maar ik zou zeggen: 'gewoon doen'. Kinderen zijn zo flexibel en als jij ook flexibel bent, ontdek je soms plekken en ervaar je dit door de ogen van je kinderen en dat is echt geweldig. Het is ook een echt een mooie ervaring voor je als gezin. Wij houden er echt van (hoewel het natuurlijk ook wel hectisch kan zijn).
Vorig jaar rond kerst huurden we een gezinswoning in Venice, LA via Airbnb. We hebben een fantastische tijd gehad. We hebben gewandeld en gefietst. We zijn naar Disneyland geweest en natuurlijk hebben we bij 's avonds heerlijk bij de open haard in het huis gezeten. Ik kan niet wachten om binnenkort terug te gaan!

Welke 3 dingen kan je niet zonder leven?
Mijn familie, mijn vrienden en de hond.

Wat is je favoriete item voor je kids?
Voor ons kleine meisje Monroe kies is zachte mooie stoffen die comfortable zitten. In het begin hield ik er van haar schattige klassieke jurkjes aan te doen. Maar sinds ze een kleine rockstar is begin ik haar ook steeds meer zo te kleden.
Onze oudste houdt ervan om jeans te dragen. Ze heeft echt een eigen stijl. Ze is 13 en winkelt met haar vriendinnen. Ze hangt vaak rond in de stad na het halen van Starbucks. 

Wat is het beste geheim of tip die je kan geven aan andere moeders?
Wees vriendelijk, stel duidelijke grenzen en heb plezier. Oh, en zorg ervoor dat je ook wat tijd voor jezelf hebt soms. Ga naar de sportschool om aan je lichaam te werken!

 

Volg Renée ook op social media:
   @reneevervoorn 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden