Cool moms: Eszter Krokovay - Little Indians
✓ Vanaf €50 gratis verzenden ✓ Binnen 3 werkdagen na betalingsontvangst in huis ✓ Verrassende collecties

Cool moms: Eszter Krokovay

  • Geplaatst op
  • 0
Cool moms: Eszter Krokovay

We zijn trots om je hierbij de Cool Moms van Little Indians te presenteren.
Ze hebben een geweldig gevoel voor stijl en weten hoe ze andere moeders kunnen inspireren.

Deze keer Eszter. Moeder van 2 (Zoárd & Assya).


Beschrijf je stijl in 3 woorden:
Speelse, ontspannen, let's do it-houding.

Wat vind je leuk aan jouw stad?
Boedapest heeft veel creatieve kenmerken en fijne Hongaarse producten. Ik hou van een patisserie, waar de patissier = owner = sales persoon is meer dan 80 jaar oud en maakt het gebak uit mijn kindertijd.
We leven in een rustige, kleine straat in het centrum, super dicht bij de centrale markt, waar Zoárd (onze zoon) altijd wat lekkers hier of daar.

Wat is je favoriete moment van de dag?
Ik hou er van om te ontbijten. We zijn grote fans van havermout. We eten havermout twee keer per dag. Ieder van ons heeft zijn eigen routine in het maken van hun muesli. Ik eet mijne als een warme pap met bananen en amandelen en ik voeg iets knapperigs toe op het einde (zoals havervlokken).

Wat is je favoriete herinnering met je kinderen?
Zoárd wordt binnen een paar dagen 4 jaar oud en hij vloog al bijna 80 keer. Hij is ongelooflijk als het gaat om verhalen en lezen. Ik kon dagen met hem door te brengen zonder speelgoed, zolang hij naar mijn verhalen kan luisteren (nu hij ouder is hij houdt hij van rollenspel). Dus een favoriete herinnering met hem zou zijn dat hij in mijn schoot zat met een boek. Of borstvoeding momenten, dat is ook een van mijn meest dierbare herinneringen met Assya en natuurlijk haar knuffels. En de geluiden die ze maakt wanneer ze aan het spelen is met Duplo (ze net draaide 1).


Kies je favoriet:
 Koffie of Thee: 
   Ik drink decaf latte met lactosevrije melk.
• Hakken of platte schoenen: 
   Ik hou van schoenen met mini hakken, maar ik ga toch voor flats.
• Wijn of cocktails: 
   Ik drink nooit alcohol. Geef mij maar een tiramisu.

Wat is je favoriete vakantie bestemming tip voor andere families?
Tips: plan gespreksonderwerpen voor en spelletjes om te spelen. En sla geen slaap momenten over!


Welke 3 dingen kan je niet zonder leven?
Mijn camera, Lancome Bifacil make-up remover en mijn Australische katoenen ondergoed.

Wat is je favoriete item voor je kids?
Ik hou van lange mouwen shirts/bodysuits voor mijn kinderen, zelfs als we in Thailand/Spanje zijn. En leggings zijn zeer geschikt voor de bescherming van de knieën! Ik ben dol op mutsen en oneindigheid sjaals.

Wat is het beste geheim of tip die je kan geven aan andere moeders?
Kinderen hebben geen lessen nodig. Zij hebben behoefte aan respect. Bijvoorbeeld; vertel het je baby voordat je hem of haar oppakt tijdens het spelen. In zijn of haar wereld is hij of zij iets belangrijks aan het doen. Er is een hele beweging genaamd 'respectvol ouderschap' en het is geweldig naar mijn mening!
 

 


Follow Eszter also on social media:
   @zoardandassya 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden