Cool moms: Do - Little Indians
✓ Vanaf €50 gratis verzenden ✓ Binnen 3 werkdagen na betalingsontvangst in huis ✓ Verrassende collecties

Cool moms: Do

  • Geplaatst op
  • 0
Cool moms: Do

We zijn trots om je hierbij de Cool Moms van Little Indians te presenteren.
Ze hebben een geweldig gevoel voor stijl en weten hoe ze andere moeders kunnen inspireren.

Deze keer de Nederlandse zangeres en presentatrice Do. Moeder van 2 (Jip & Loulou).

Beschrijf je stijl in 3 woorden:
Klassiek Frans, een beetje arty, met een hint naar bohemien.

Wat vind je het leukste van instagram?
Het opent een wereld aan intresses en manieren van leven van mensen die ik bewonder. Ook ontdek ik kunst, merken en concepten die ik anders niet zo gemakkelijk zou zijn tegen gekomen. 

Wat vind je leuk aan jouw stad?
Het sprankelende karakter en de liberale mentaliteit. De vrijheid om te zijn wie je wilt zijn, de Amsterdamse burger is erg down to earth en creatief. Elke dag is er iets nieuws te vinden. Dit ook door snelle verandering van de trends. Amsterdam is een metropool, maar ook heel erg kindvriendelijk. 

Wat is je favoriete moment van de dag?
Zondagochtend net na het ontbijt. Dan laten mijn vriend en ik de hond uit in het park met een kopje koffie. Onze 2 jaar oude zoon op zijn fiets en onze pasgeboren dochter in de kinderwagen. Dat geeft mij het meest complete beeld van vrede.

Wat is je favoriete herinnering met je kinderen?
Zo moeilijk om er een te kiezen! Maar ik denk dat ik ga voor een recentelijke gebeurtenis: Toen mijn zoon de meest trotste broer werd. Dat was toen hij zijn baby zusje voor de eerste keer zag.


Kies je favoriet:
 Koffie of Thee: 
   Koffie
• Hakken of platte schoenen: 
   Hakken (als is het moeilijk om het juiste moment te vinden om ze te dragen in dit stadium van mijn leven)
• Wijn of cocktails: 
   Wijn


Wat is je favoriete vakantie bestemming tip voor andere families?
Ik hou van Italië en Portugal, met name op het platteland. De Italianen en de Portugezen houden zoveel van kinderen. En natuurlijk hebben ze heerlijk eten! Kijk op de website van Kid & Coe voor de beste bestemmingen om te reizen met je familie. Ze hebben de grootste variatie in vakantiewoningen (voor elke vorm van vakantie) die je maar kunt wensen over de hele wereld. 

Welke 3 dingen kan je niet zonder leven?
Mijn familie, mode & kunst, lekker eten.

Wat is je favoriete item voor je kids?
We hebben een gratis pas voor de dierentuin. Ook al is het een beetje controversieel, en ben ik geen voorstander van het opsluiten van wilde dieren. Het is geweldig om te zien hoe kleine kinderen kennis maken met exotische dieren. Zijn interesse en respect voor dieren ontwikkelt in de meest verbazingwekkende manier. Hij is altijd zo blij om ze allemaal te zien, hij stopt en kijkt naar elk dier, van de olifant tot kever. Ik hoop dat dit hem bewustzijn en loyaliteit geeft aan andere levende wezens voor in zijn volwassen leven.

Wat is het beste geheim of tip die je kan geven aan andere moeders?
Gelukkige ouders maken blije kids! Breng de verleidelijke kant in je naar buiten en neem af en toe de tijd voor je man of vrouw. Ga dineren, vertrek voor een weekend, iets dat je doet beseffen waarom je dit avontuur bent aangegaan met degene waarvan je houdt. Je bent niet alleen een moeder, je bent ook een vrouw, vriend en ook een partner in het opvoeden van de kinderen. Hard werken en te weinig slapen, het zal gebeuren maar je moet het niet vergeten! x
 

 

Volg Do ook op social media:
   @thisisdo 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden